op
Chodze po forum dzis od rana i nie widze zadnych konkretnych informacji :
Juz kiedys zmienialem w swoim drugim sceniku licznik na polifta i radio na update list.
Teraz w nowym sceniku chcialbym zmienic na licznik z polifta z navi aby miec dane z radia + temperature z lusterka i przy okazji obraz z kamery cofania.
moglbym zainstalowac w miejscu navi jakis inny ekran, ale wtedy nie mam temp z lusterka i danych radia.
Jakis link co zrobic aby zamontowac licznik z navi? nie zalezy mi na navi, moze to nie działać.
(29-05-2020, 21:44)marecky napisał(a): Montaż navi do SCII, w którym jej nie było nie jest taki prosty. Gdzieś na forum są informacje ile z tym jest problemów. Montaż navi tylko do kamery cofania moim zdaniem nie ma sensu ze względu na problemy, o których wspomniał michaldck. Ponadto do navi pewnie już nie ma aktualizacji map. Może warto pomyśleć o czymś takim... https://www.youtube.com/watch?v=lcUd0Wgbg40
Chodze po forum dzis od rana i nie widze zadnych konkretnych informacji :
Juz kiedys zmienialem w swoim drugim sceniku licznik na polifta i radio na update list.
Teraz w nowym sceniku chcialbym zmienic na licznik z polifta z navi aby miec dane z radia + temperature z lusterka i przy okazji obraz z kamery cofania.
moglbym zainstalowac w miejscu navi jakis inny ekran, ale wtedy nie mam temp z lusterka i danych radia.
Jakis link co zrobic aby zamontowac licznik z navi? nie zalezy mi na navi, moze to nie działać.